Seuran puffetissa talkoohenki kohdillaan

05.02.2024

Jokaisessa seuran sarjapelissä ja -turnauksessa hallimme aulassa toimii seuravetoinen puffet.

Moni pelejä ja turnauksia seuraamaan tuleva jo odottaakin, että ennen peliä tai erätauolla saa tulla ostamaan kupposen kahvia ja makoisan munkin tai täyttävän sämpylän mukavilta kahvilanpitäjiltä.  Aula täyttyy hetkessä iloisesta puheensorinasta ja pelin vaiheiden kertauksesta.  Tämän hetken tekee mahdolliseksi monen talkoolaisen toiminta ennen tapahtumaa ja sen käynnissä ollessa.

Alkuvalmisteluihin kuuluu sarjapeleistä tiedottaminen seuran somekanavissa sekä tarvittavien aineksien tilaus ja haku liikuntahallille. Hyvissä ajoin ennen pelejä kahvintuoksu leijailee jo ilmassa, samalla kun sämpylöitä voidellaan ja täytetään tapahtumaa varten. Maksun voi hoitaa joko käteisellä tai korttimaksuna. 

Puffettimme on seuravetoinen ja tämä tarkoittaa sitä, että puffetin tuotto käytetään seuran yhteisten menojen kattamiseen esim. hallivuokrien maksamiseen. Joukkueet voivat järjestää omissa tapahtumissan esim. tuotearvontoja, jolloin niiden tuotto menee kyseisen joukkueen hyväksi.

Kiitos kaikille, jotka olette osallistuneet puffetin pyörittämiseen sekä sen tuotteiden ostamiseen. Kaikki te olette seuran tukijoita.

Nähdään kaffell!

Puffetista löytyy valikoimaa moneen tarpeeseen.
Puffetista löytyy valikoimaa moneen tarpeeseen.