Beach-turnaus 17.6.2023

Narvi-Pallon 30-vuotisjuhlabiitsiturnaus pelattiin hellesäässä Puusaunalla. Yleisöä oli tullut mukavasti paikan päälle kannustamaan suosikkijoukkueitaan. Kentillä nähtiin hienoa joukkuehenkeä, uhrautuvaa pelaamista ja iloa sekä naurua riitti yli joukkuerajojen. Tiukkojen pelien jälkeen mitalisijatkin saatiin ratkottua. 
1. Humppaajat 2. Biitsitiimi 3. Palvikyljet. Parhaan joukkueasu-kisan voitti Team EMT.

Power Cup 8–11.6.2023

Maailman suurin lentopallotapahtuma pelattiin vaihtelevissa sääolosuhteissa Imatralla. Narvi-Pallolta matkaan lähti 12 joukkuetta valmentajineen sekä huoltojoukkoineen. 

Seurapäivä 22.5.2023

Tapahtuma kerää seuralaiset viettämään yhdessä iltapäivää erilaisten toimintapisteiden sekä avain- ja tsempparipelaajien palkitsemisten muodossa. Näin juhlavuonna liikuntahalliin oli kerätty myös kuva- ja tekstiilimateriaalia menneiltä vuosilta.

Lentopallokarnevaali 10.4.2023

Narvi-Pallon 30-vuotistaivalta juhlittiin karnevaaliteemalla: vanhat peliasut. Halli oli täynnä upeita asukokonaisuuksia ja historian havinaa vuosien varrelta. Perinteiseen tapaan joukkueet arvottiin ja pelit pelattiin kolmella kentällä suuren osallistujamäärän vuoksi.